diumenge, 21 de desembre del 2014

SOM MOLT GRANS !!

El Reus encara no s'ha assegurat la presència a la copa després de perdre a Vic per 4 a 3. Amb tres derrotes en els darrers quatre partits de lliga —Barça, Liceo i Vic—, si el Cerceda i el Noia puntuessin avui diumenge, els d'Alejandro Domínguez s'haurien de jugar l'accés la jornada vinent, l'última de la primera volta, a casa contra el Noia. En cas contrari, el camí estaria gairebé aplanat.
 El partit contra el Vic va ser intens i emocionant. El Reus va sortir endollat i un incisiu Jepi Selva va posar a prova Grau diverses ocasions, la més clara, un un contra un. En el 9', Titi va marcar, però els àrbitres ja havien xiulat penal. El va llançar Ordeig, però Molina el va aturar. En el 14', va ser el Reus el que va patir un gol anul·lat, perquè Rubio havia marcat amb el patí. En la jugada posterior, Romà va rebre una bola dins l'àrea i va fer el primer. Dos minuts després, Burgaya va xutar creuat i Cristian va desviar per fer el 2 a 0. En la segona part cada equip va tenir la primera directa per acumulació, però ni Costa ni Font van marcar. En el 31', Platero va fer el primer gol visitant empalmant una bola rebutjada. Els darrers minuts van ser molt intensos. En el 42' Selva va fallar una nova directa, en el 43' Cristian va fer el 3 a 1 de penal i ell mateix hauria pogut fer el quart en el 46', però va fallar una directa. Ordeig va fer el millor gol de la nit, sortint de darrere la porteria i clavant-la a l'escaire. El partit semblava sentenciat, però el Reus no es va rendir mai. Així, en el 47' Coy va marcar de penal i Selva, de xut creuat, per donar emoció als minuts finals. El Vic, però, va saber guardar la roba.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Ferran Font / Jordi Burgaya / David Torres / Roger Presas / Mia Ordeig /

Reus Deportiu: Roger Molina / Xavi Costa © / Matias Platero / Jepi Selva / Marc Caoy / - ei. Joan Salvat / Xavi Rubio / Marc Ollé /

Gols: Romà Bancells Minut 14:07 : 1- 0 / Jordi Burgaya Minut 15:56 : 2- 0 / Matias Platero Minut 31:08 : 2- 1 / Cristian Rodríguez Minut 42:45 : 3- 1 / Mia Ordeig Minut 46:34 : 4- 1 / Marc Caoy Minut 46:50 : 4- 2 / Jepi Selva Minut 47:05 : 4- 3 /

Arbitres:R. Fernández (T. Ast) i J. Prades (T. Cat.) Regular.

Faltes: 18 el Vic i 17 el Reus.