dimarts, 16 de desembre del 2014

RESULTAT ENGANYOS !!

El Barça va sumar ahir contra el Vic la dotzena victòria en tretze partits i domina l'OK Lliga amb mà de ferro, tot i que va tenir una bona feinada a causa de la seriositat del Vic, que ja estava classificat per jugar la copa i que ja s'havia assegurat també la condició de cap de sèrie.
Els osonencs, tercers gràcies a un curs excel·lent, van tenir la gosadia d'avançar-se en la primera part, però no van poder aturar la intensitat dels blaugrana, que van empatar 43 segons abans del descans i van sentenciar en un acció de Pablo Álvarez, tot i que no van respirar fins al so de la botzina

Tots dos equips van posar a prova el porter rival en els inicis. Tant Sergi, primer, com Grau, tot seguit en una acció de Pablo Álvarez, es van mostrar ferms. Cristian Rodríguez va alterar els bioritmes del partit marcant el 0-1 després d'una bona passada de Mia Ordeig. El Vic arrencava amb bon peu i semblava seguir amb la dinàmica que el va dur a obtenir un triomf contundent a Valongo (3-8) en la lliga europea.

El Barça, lògicament, va intentar restablir la igualtat, però l'encert de Grau ho va evitar en diverses accions. La intensificació del joc blaugrana va carregar de faltes el Vic –quatre en els últims 7 minuts– i va cloure el primer període amb 7 per 5 del Barça. Aquest, però, va ser un mal menor al costat del gol marcat per Marc Gual quan faltaven 43 segons per a la mitja part. Un alleujament per als locals i una galleda d'aigua freda per als homes de Ferran Pujalte (1-1) que tenia un alt valor psicològic, tot i que no alterava l'ordre natural del duel, perquè no obligava el tècnic visitant a canviar el seu plantejament.

En el minut 30, Pablo Álvarez, sempre amb la canya a punt, va convertir en gol al segon pal (2-1) una bona assistència de Marc Gual, jugador clau del partit que ja acumula vuit passades de gol en la lliga.

El partit es complicava per al Vic, que, a més, tenia 9 faltes. Els osonencs, que van aguantar un bon grapat de minuts sense fer-ne cap, van cometre la desena a 5:24. Raül Marín va estavellar la falta directa al pal. La incertesa va prosseguir, perquè els blaugrana tenien 9 faltes, però van aguantar fins al fina

FC Barcelona
: Sergio Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Sergio Panadero. També han jugat Barroso, Raul Marín, Nilo Roca,

Club Patí Vic: Carles Grau, Mia Ordeig, Romano Bancells, David Torres y Cristian Rodríguez.També han jugat Titi Roca, Roger Presas, Jordi Burgaya y Martí Serra.

Gols 0-1 Cristian Rodríguez (min 14); 1-1 Marc Gual (min 25); 2-1 Pablo Álvarez (min 32).

Árbitres: German Sandoval e Ivan González