dilluns, 15 de desembre del 2014

VOLEN DONAR LA SORPRESA EL PALAU BLAUGRANA !!

El Club Patí Vic intentarà trencar la imbatibilitat del Barcelona, que fins ara només ha cedit un empat i a casa ho ha guanyat tot. L'empresa és difícil perquè el Vic no visita només el líder, sinó un dels millors equips del món ara mateix.

La temporada del Vic frega l'excel·lent de moment, així que els vigatans tenen molt a guanyar i molt poc a perdre davant un rival de tanta entitat. Els de Pujalte s'estan mostrant molt sòlids a la lliga, ja estan classificats per la Copa del Rei i dissabte es van classificar també pels quarts de final de la Lliga Europea golejant el Valongo a domicili. Veurem de què és capaç el Vic davant d'un Barça que és el més golejador i el menys golejat en lliga.

Els vigatans són el segon equip menys golejat i el tercer més golejador. Amb aquestes dades és evident que es pot veure un molt bon partit d'hoquei al Palau.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com