dimecres, 25 de febrer del 2015

VOLEN LA QUARTA COPA DEL REI DE LA SEVA HISTORIA !!


Aquesta vegada el CE Vendrell espera el CP Vic en els quarts de final d’una competició que manté des de fa anys un festeig amb el conjunt vigatà. El CE Vendrell és l’actual campió de la competició


L'entrenador Ferran Pujalte va destacar va destacar sobre el rival  "el Vendrell, actual campió juga còmode en aquesta competició i un equip amb molts especialistes a bola aturada".

La competició, que tindrà lloc del 26 de febrer a l'1 de març a Blanes, començarà el dijous a dos quarts de 7 de la tarda, amb el partit entre el HC Liceo i el CP Cercerda. El segon encontre es disputarà a les 9 de la nit entre el CP Vic i el Moritz Vendrell.

El divendres 27, el primer partit serà a dos quarts de 7 de la tarda, entre el FC Barcelona i l'Enrile Pàs Alcoy. La segona semifinal, on participa el Reus Deportiu contra el CP Voltregà, tindrà lloc a les 9 de la nit.

El dissabte 28, la primera semifinal es disputarà a dos quarts de 8 del vespre, i la segona a tres quarts de 10 de la nit. La final tindrà lloc el diumenge 1 de març, a les 3 de la tarda.








 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com