diumenge, 22 de febrer del 2015

EL DERBI PELS VIGATANTS !!

El derbi osonenc prometia i no va decebre. Amb un pavelló Olímpic on no cabia ni una agulla, el Vic i el Voltregà van oferir un bon espectacle que demostra que aquest esport és molt viu. El partit va començar amb respecte mutu i amb els àrbitres xiulant faltes sense dubtar per controlar el partit des del principi. La primera ocasió clara va ser per al Voltregà en un penal assenyalat per peus de Titi Roca. Tirso el va tirar per baix, però Grau va estar molt atent.
A l'altra porteria, un esplèndid Torelló va desfer totes les ocasions que començaven a generar els vigatans. Al minut 12 va caure el primer gol. Un error en la sortida de bola del Voltregà va permetre que Ordeig foradés tot sol la xarxa de tret llunyà. L'alegria vigatana va durar poc perquè Àlex Rodríguez va rebre una excel·lent passada entre línies a dins l'àrea i amb molta classe va aixecar la bola en la sortida de Grau. Els darrers minuts del primer temps van ser del Vic, però Torelló va mantenir el seu equip amb l'empat a 1 gràcies a diverses aturades, dues amb el casc.
El Vic començava el segon temps amb 9 faltes, però va jugar sense complexos i va adquirir el control total del partit. Ferran Font va fer el 2 a 1 al minut 30 després de robar una bola darrere la porteria a Tirso i plantar-se a davant de Torelló per batre'l. Només un minut després, Torres va marcar per l'escaire xutant des de la frontal. El Voltregà estava tocat i l'única esperança era la falta directa, que va arribar al 38, però Àlex Rodríguez no va poder superar Grau. El Vic jugava com els àngels, amb múltiples ocasions salvades per Torelló. Quan faltaven cinc minuts per al final, Font va fer el 4 a 1 de falta directa i el Voltregà va poder maquillar el resultat després d'un tret de porteria a porteria d'Àlex Rodríguez que es va acabar escolant al fons de la xarxa rival i que va suposar el 4 a 2. Ara el Vic i el Voltregà ja poden pensar en la copa de Blanes.

Club Patí VicCarles Grau, Mia Ordeig, Titi Roca, Romà Bancells i Cristian Rodríguez. També van  jugar Ferran Font, Roger Presas, Jordi Burgaya i David Torres.
Club Patí Voltregà: Roger Torelló, Dani Rodríguez, Tirso Gómez, Àlex Rodríguez i Vargas. També van jugar Armengol, Anguita i Grau,
GOLS: 1-0 (12') Ordeig, 1-1 (16') Àlex Rodríguez. 2-1 (30') Font. 3-1 (30') Torres. 4-1 (45') Font, de falta directa. 4-2 (49') Anguita.