diumenge, 1 de març del 2015

FERRAN FONT ENVIA EL CP VIC A LA GRAN FINAL !!

Els osonencs van derrotar el Liceo després d'un partit disputat, emocionant i en què van saber anivellar un gol que els gallecs van marcar en els darrers segons de la primera meitat. L'eficàcia de Ferran Font en les faltes directes –en va marcar dues–, i l'encert de Carles Grau a la porteria –en va aturar dues–, van catapultar els osonencs a una nova final i a lluitar pel títol.

Les defenses van començar molt centrades i als dos equips els va costar començar a generar ocasions de perill davant la porteria rival. Els gallecs van ser els primers que van fer un pas endavant i una mitja volta d'Eduard Lamas va ser el primer avís per als osonencs. En el minut 10 el perill va ser més apreciable, amb un xut al travesser de Jordi Bargalló. El Vic veia com li xiulaven moltes faltes, i en deu minuts i mig ja en tenia set en contra. Un contraatac clar de Cristian Rodríguez va començar a canviar les coses en el conjunt de Ferran Pujalte, que va poder començar a controlar més la bola i anar més a l'atac. David Torres i, altre cop, Cristian Rodríguez van crear perill. A tretze segons del final de la primera part, però, va arribar l'únic gol del Liceo, marcat per César Carballeira.

La segona meitat va començar amb la desena falta del Vic però Carles Grau va aturar el llançament de Josep Lamas i això va animar el seu equip. El Vic va tenir més el control de la bola però sense precipitar-se. Els osonencs sabien que els gallecs tenien nou faltes des d'abans del descans i que arribaria la desena. Va trigar tretze minuts a ser xiulada pels àrbitres però Ferran Font la va aprofitar i va empatar el partit. Els gallecs ho van acusar i el seu joc se'n va ressentir, mentre el Vic va tenir un parell d'ocasions en xuts des de lluny. Els dos equips van anar fent faltes i van arribar a les catorze abans del final. El marcador no es va moure i van anar a la pròrroga.

Els dos conjunts sabien que les forces estaven anivellades i que com que estaven a una falta de tornar a tenir una falta directa, aquesta podria decidir la classificació per a la final. Al minut 2 de la primera part de la pròrroga va arribar la del Vic, i Josep Lamas, el màxim golejador de l'OK Lliga, hauria pogut classificar al seu equip. Carles Grau, però, la va aturar i el Vic va mantenir l'esperança de la classificació. No s'havia jugat ni un minut més quan els gallecs van fer la seva falta i el Vic va disposar d'una nova falta directa. Ferran Font no la va desaprofitar, la va llançar amb serenitat i precisió i va marcar el gol de la victòria que va portar el Vic a la final.

HC LICEO: Grimalt, Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló i Toni Pérez –equip inicial–; Vives i Carballeira.

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Torres, Burgaya i Ferran Font.

GOLS: 1-0 (25') Carballeira 1-1 (38') Ferran Font, de falta directa. 1-2 (53') Ferran Font, de falta directa.

ÀRBITRES: Oscar Valverde i Antonio Gómez.

FALTES: 15 del Liceo i 15 del Vic.