diumenge, 22 de març del 2015

SI SI EL CLUB PATÍ VIC A LA FINAL A 4 !!

Un gol d'or de Cristian Rodríguez en la primera part de la pròrroga contra el Liceo, després que el temps reglamentari finalitzés amb empat a dos gols –el mateix resultat que en l'anada–, va enlairar el Vic cap a la final a quatre de la lliga europea, la cirereta d'una temporada brutal. El partit va ser tens i igualat i al Vic li va costar molt trobar la fórmula per batre el porter visitant Valentí Grimalt, incommensurable, fins que Burgaya va forçar la prorroga.

Eduard Lamas va cometre un penal (2'), però Mia Ordeig no va poder batre el porter argentí Grimalt. Ferran Font tampoc no va marcar una directa arran d'una blava a Edu Lamas. El visitant Josep Lamas, de la mateixa manera no va marcar en una nova directa. En canvi, després d'una blava a Mia Ordeig, el jove visitant Pau Bargalló, que va reaparèixer després d'una lesió, la va clavar en una directa (0-1). La resposta va ser ràpida, a càrrec de David Torres, que va empatar tan sols 46 segons més tard, després d'una pèrdua a mitja pista, precisament, de Pau Bargalló. El primer temps va estar marcat pels nervis i les precaucions. Tot plegat, accentuat per uns àrbitres massa rigorosos. Costava reconèixer els dos equips, però la segona part va ser una altra història i el Vic va jugar a un gran nivell.

Toní Pérez va fer un gran gol que va avançar el Liceo engaltant a l'aire un servei de Jordi Bargalló. A més, Bancells no va transformar un penal comés pel mateix Toni Pérez i aturat per Grimalt. El Vic va cometre la desena i Pau Bargalló va enviar la directa al pal. En el 36', el Liceo va cometre la desena falta d'equip, però de nou Font va xocar contra l'encert de Grimalt. En el 39', un nou episodi de la muralla Grimalt: Mia Ordeig va tornar llançar a una directa per una blava, aquest cop a Josep Lamas, i l'argentí la va tornar a treure. Per fi, Burgaya, amb un tret ras, va empatar (2-2) i va forçar la pròrroga. En el temps afegit, Cristian Rodríguez va aprofitar una passada al segon pal de Mia Ordeig i l'Olímpic va embogir.

CLUB PATÍ VIC: Grau, Ordeig, Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Font, Torres, Burgaya i Presas.

HC LICEO: Grimalt, Eduard Lamas, Jordi Bargalló, Josep Lamas i Vives –equip inicial–; Pérez, Carballeira i Pau Bargalló.

GOLS: 0-1 (11') Pau Bargalló, de falta directa. 1-1 (11') Torres. 1-2 (30') Pérez. 2-2 (44') Burgaya. 3-2 (52') Cristian Rodríguez

ÀRBITRES: Torres i Rainha (Portugal). Blava a Roca i Ordeig, i a Eduard Lamas i Josep Lamas.

PÚBLIC: Uns 2.500 espectadors.