dimecres, 21 d’octubre del 2015

S'HA PRESENTAT LA SUPERCOPA D'ESPANYA !!

Aquest dimarts s’ha presentat la Supercopa d’Espanya a les instal·lacions del club organitzador, el Club Patí Vic. A l’acte hi han assistit el president del CP Vic, Miquel Altimiras; el president de l’Associació de Clubs, Jaume Esteve, i Josep Maria Roca, en qualitat de regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic i d’exjugador del club d’aquesta ciutat.

La Supercopa es disutarà en format de final a quatre el dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre. Com és habitual, el dissabte es jugaran les semifinals i diumenge la final.
Entremig de les dues Titi Roca, que es va retirar al final de la passada temporada. L’acte consistirà en l’entrega de la insígnia d’or del Vic i en la retirada de la seva camiseta amb el dorsal número 5.

Semifinals

FC Barcelona Lassa – CE Moritz Vendrell, dissabte 31 d’octubre, 17 h

Club Patí Vic – Coinasa Liceo, 19 h, dissabte 31 d’octubre, 19 h


Final, diumenge 1 de novembre, 12.30 h

Les entrades valdran 15 euros cada dia, amb la possibilitat de comprar un abonament a 25 euros que permetrà entrar al pavelló les dues jornades. Els ciutadans de Vic, encara que no siguin socis, gaudiran d’un 20 % de descompte.

El president del Vic, Miquel Altimiras, ha donat les gràcies a l'Associació de Clubs per concedir al Vic l'organització de la Supercopa, i a l'Ajuntament de Vic pel seu recolzament. Com a agraïment a la ciutat i com a retorn d'aquesta confiança, qualsevol vigatà tindrà un descompte en les entrades, encara que no sigui soci del Club.

El president de l'ACHP, Jaume Esteve, ha recordat que aquesta és la tercera edició de la Supercopa que es fa en aquest format de final a quatre, ja que tots els clubs volien donar més espectacularitat al torneig. A més, Vic, és un dels bressols de l'hoquei a Catalunya i aquí hi ha molta experiència en l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments.

Per la seva banda, Titi Roca, en nom de l'Ajuntament de Vic ha agraït al Club Patí Vic la iniciativa d'organitzar la Supercopa. Crec que per la ciutat és important que tinguem clubs com aquest que organitzin competicions importants. Esperem que en properes edicions en puguem celebrar alguna altra pel que fa a competicions europees. L'exjugador del Vic ha agraït a l'Associació de Clubs que hagi confiat en Vic i ha recordat que volem que l'esport arribi a tothom. Pel que fa l'homenatge que rebrà abans de la segona semifinal, Roca ha explicat que és una satisfacció que el club de la teva vida et faci aquest acte. Espero que en el futur hi hagi més jugadors que ampliïn el que he tingut la sort d'aconseguir jo.
La presentació ha acabat amb el president del Vic agraint la presència de la premsa i fent una menció a tots els voluntaris que col·laboraran en l'organització de la Supercopa.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com