dimecres, 28 d’octubre del 2015

UN DERBI ESPACTECULAR !!

El club Patí Vic, líder amb 5/5 i un partit pendent, va ser superior ahir en el derbi osonenc a un Voltregà bastant fluix. L'inici va ser trepidant amb un gol de Ferran Font en una gran assistència de Cristian. El festival de Font va seguir amb una assistència magistral per sota les cames a Ordeig (2-0). 50 segons abans del descans, Martí Casas va llançar al pal. Tot just començar el segon temps, Alabart, actiu, va enviar una bola al travesser. El Voltregà havia millorat, però Font, de directa –10a visitant–, la va clavar amb mestria. En el minut 31, Àlex Rodríguez va disposar d'una directa que va anar al pal. El seu germà va llançar la segona, però Grau va seguir inexpugnable. En el 42, s'hi va posar de nou Àlex Rodríguez. Grau va seguir pletòric i Burgaya, a més, va fer el cinquè. 17 segons abans del final, Presas va enviar una directa al pal i, quan en faltaven 12, Casas va fer el 6-0 de penal.

CP VIC: Grau, Ordeig, Font, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Burgaya, Presas i Martí Casas.

CP VOLTREGÀ: Ballart, Dani Rodríguez, Armengol, Àlex Rodríguez i Vargas –equip inicial–; Borja López i Alabart.

GOLS: 1-0 (1') Font. 2-0 (10') Ordeig. 3-0 (29') Font, de falta directa. 4-0 (43') Font, de falta directa. 5-0 (46') Burgaya. 6-0 (49') Martí Casas, de penal.

ÀRBITRES: G. Sandoval i D. Pico. Van ensenyar targeta blava a Mia Ordeig, del Vic. FALTES: 17 el Vic i 20 el Voltregà.