divendres, 30 d’octubre del 2015

ELS VIGATANTS VOLEN GUANYAR LA SUPERCOPA D'ESPANYA A CASA !!

El Club Patí Vic, el líder de l'Ok Lliga, arriba a la Supercopa que es jugarà demà i dissabte al seu propi pavelló Olímpic amb la il·lusió de guanyar per primer cop un títol a casa. El conjunt vigatà jugarà la segona semifinal demà contra el Liceo (19 h). En la primera es veuran les cares el Barça Lassa i el Moritz Vendrell (17 h).

El Vic llueix set títols al seu palmarès: una CERS (2001), quatre copes (Alcobendas 1999, la Corunya 2009, Lloret 2010 i Blanes 2015) i dues Supercopes (2009/2010 i 2010/2011). El club, però, mai ha pogut aixecar cap copa a casa. Tant en la CERS contra el Noia, com en les dues Supercopes davant del Barça li va tocar el partit de tornada a fora. L'últim gran campionat que va organitzar el club va ser la copa del 2002.

El Vic va cedir en els quarts de final a les primeres de canvi per 4-6 contra el CIRSA Lleida i el Barça va ser el campió derrotant per 3-1 en la final l'Igualada. Encara que sembli estrany, hi ha dos membres de l'actual plantilla, el tècnic Ferran Pujalte i el jugador Mia Ordeig, que ja formaven part d'aquell projecte. Més tard, el 2012, la directiva va demanar l'organització de la copa, però finalment hi va renunciar en consens amb l'Associació de Clubs. L'equip osonenc no s'hi havia classificat i la designació de la seu, a misses dites quan ja s'havia acabat la primera volta, va generar controvèrsia.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com