dissabte, 31 d’octubre del 2015

VOLEN LA SUPERCOPA ES QUEDI A CASA !!

El Vic discuteix al Barça Lassa la condició de favorit en una supercopa oberta en què descartar el Moritz Vendrell i el Liceo també seria un sacrilegi. L'Olímpic de Vic és la seu avui i demà –la final, a les 12.30 h–de la tercera edició del nou format de concentració de quatre equips que sempre s'ha endut el Barça. És la primera vegada, però, que la supercopa es juga amb la lliga començada, i això ha dispersat la preparació, perquè els quatre equips han hagut de gestionar un calendari inicial atapeït alterat pel mundial sub-20 i l'inici de la lliga europea el cap de setmana passat.

En el terreny inestable dels pronòstics, el Barça, campió d'Europa, es trobarà el Vic, líder invicte de l'OK Lliga i amfitrió; el Liceo, finalista l'any passat en una final igualadíssima, i el Moritz Vendrell, que ha derrotat els blaugrana en les dues finals en què s'han trobat, la copa de Lleida 2013 i la final de la Lliga Catalana 2015. Tot plegat, en el marc d'una arrencada de lliga amb resultats negatius tant per part del Barça com del Liceo, un fet que, amb un títol en joc, els fa encara més perillosos.

La primera semifinal la jugaran el Barça Lassa i el Moritz Vendrell (17 h). El conjunt de Ricard Muñoz va guanyar per fi en l'OK Lliga després de dues derrotes consecutives i irromp en la supercopa alleujat. El seu model de joc és el partidàs que va fer contra l'Sporting Club en la tornada de la final Continental. El Moritz Vendrell, en canvi, aterra després d'un dur correctiu encaixat contra el Vilafranca (2-9). L'equip, a més, havia perdut a Itàlia contra el Forte dei Marmi en l'arrencada europea i fa quatre partits que no guanya. De tota manera, els de Guillem Pérez són un bloc perillós i letal en les competicions de format curt amb llançadors letals en la bola aturada, com Sergi Miras i Eloi Mitjans. És evident que el Barça, malgrat l'absència de Matías Pascual, té més i millor fons d'armari, però no pot badar. La lliçó del 6-3 remuntat pels penedesencs en la Lliga Catalana va exemplaritzar el seu esperit.

Tot seguit (19 h), saltaran a la pista l'amfitrió i el Liceo en la reedició de la semifinal de la darrera copa que va resoldre Ferran Font de falta directa. El jove davanter del Vic arriba en un estat de forma àlgid i va ser el principal argument de l'equip de Ferran Pujalte dimarts passat en la golejada contra el Voltregà (6-0) en el marc d'un bloc sòlid amb un Carles Grau molt segur sota els pals. De fet, el Vic només té la taca de la derrota a la pista del Benfica en el debut europeu. El Liceo, per la seva banda, espera reivindicar-se després d'haver fallat també com una escopeta de fira en l'arrencada de l'OK Lliga –derrota a casa contra el Reus i la pista del Caldes–. És l'equip que fa l'hoquei sobre patins més vistós i té moltes ganes de tornar a aixecar un títol.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com