dimecres, 11 de novembre del 2015

DEIXEN ESCAPAR 2 PUNTS !!

l Vilafranca i el Vic continuen invictes després de signar taules en un partit amb final d'infart amb una directa per a cada conjunt fallada en els últims vint segons. El conjunt local va tenir la baixa de Joan Vázquez, a qui han detectat vertigen. Bancells va marxar del seu marcador i va assistir al segon pal Cristian Rodríguez (0-1) i Font va furgar a la ferida (0-2). Jordi Garcia, el tècnic local, va apostar llavors per un rombe defensiu per alterar la dinàmica. Al davant, el Vilafranca no trobava forats dins del quadre. Navarro, amb un tret exterior de cullera per l'escaire, va reduir diferències (1-2). En el minut 40, Rocasalbas va empatar transformant una directa i Galan, robant a mitja pista, va encendre l'afició a la mitja volta (3-2). Els locals es van precipitar i Ordeig va penalitzar les pèrdues amb un tret exterior (3-3). A 19 segons del final, Rocasalbas va enviar una directa al pal –blava a Font–, i a onze segons del final, Edu va veure la blava i Ordeig va fallar amb estrèpit la directa.

CAFÉS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Navarro, Rocasalbas, Rubén Fernández i Edu Fernández -equip inicial-; Galán i Martí. :  
 
CLUB PATÍ VIC:Grau, Ordeig, Bancells, Cristian Rodríguez i Font -equip inicial-; Presas, Burgaya i Casas. GOLS: 0-1 (4') Cristian Rodríguez. 0-2 (9') Font. 1-2 (32') Navarro. 2-2 (40') Rocasalbas, de falta directa. 3-2 (44') Galan. 3-3 (47') Ordeig. 
 
ÀRBITRES: Sandoval i Gorina. Blava a Edu Fernández, del Vilafranca, i a Font, del Vic. 
 
FALTES: 8 el Vilafranca i 11 el Vic.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com