diumenge, 15 de novembre del 2015

NOVA VICTÒRIA VIGATANA !!

El Club Patí Vic va derrotar el Lloret Vila Esportiva i es manté com a líder invicte de l'OK Lliga. Dos gols en només trenta segons en el darrer minut de la primera meitat van sentenciar el partit i van donar un avantatge de 3-0 que va ser insalvable per als selvatans. Els osonencs van trigar a avançar-se en el marcador i no va ser fins al quart d'hora de joc que ho van aconseguir. El seu encert davant de porta es va posar de manifest en el darrer minut de la primera part amb gols de Ferran Font i Roger Presas que pràcticament van sentenciar el matx. Amb aquest 3-0 es va arribar al descans i en els primers minuts de la segona meitat Mia Ordeig va ampliar la diferència una mica més en aprofitar el refús d'un penal que havia executat ell mateix. Els lloretencs van intentar reaccionar i David Plaza va reduir les diferències però el Vic no va deixar cap possibilitat de sorpresa i dos minuts després Ferran Font va marcar de falta directa. 

El Lloret va disposar d'un penal que va aturar molt bé el porter Carles Grau i a deu minuts del final va tornar a marcar David Plaza, però el 5-2 no va servir de res i els osonencs van aconseguir tres punts que els mantenen en la primera posició de l'OK Lliga.

 CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Font, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Burgaya, Casas i Presas.

 LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Xavi Crespo, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Carbó, Sulé i Martí. 

GOLS: 1-0 (15') Ordeig. 2-0 (25') Font. 3-0 (25') Font. 4-0 (27') Ordeig. 4-1 (34') Xavi Crespo. 5-1 (36') Font, de falta directa. 5-2 (40') Plaza. 

ÀRBITRES: I. Garmendia i D. Saenz. Targeta blava a Xavi Crespo.

 FALTES: 8 del Vic i 7 del Lloret.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com