dimecres, 25 de novembre del 2015

NOVA VICTÒRIA DELS VIGATANTS !!

El Vic es va consolidar en el lideratge de l'OK Lliga en guanyar el partit que tenia pendent de la segona jornada. Els osonencs van derrotar l'ICG Software Lleida per un ajustat 4-3 i amb els mateixos partits jugats ja superen de quatre punts el Liceo i el Barça Lassa, que estan empatats en el segon lloc de la classificació. El partit contra els lleidatans no va començar bé per al Vic, que va encaixar un gol molt aviat. Els homes de Ferran Pujalte, però, van reaccionar després d'un temps mort i amb dos gols en poc més d'un minut van capgirar el partit. En l'inici de la segona meitat, la diferència va arribar al 4-1, però els lleidatans no es van donar per vençuts. En els darrers deu minuts, van marcar dos gols, es van apropar al resultat dels osonencs i van crear una mica d'intranquil·litat amb el 4-3, que ja va ser definitiu.

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Font, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Burgaya, Casas i Presas.

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Trilla, Cañellas, Andreu Tomàs i Necchi –equip inicial–; Rodero, Llisa i Cuevas.

GOLS: 0-1 (6') Necchi. 1-1 (14') Ordeig. 2-1 (15') Font. 3-1 (18') Font. 4-1 (38') Cristian Rodríguez. 4-2 (43') Andreu Tomàs, de falta directa. 4-3 (49') Llisa.

ÀRBITRES: A. López i X. Buixeda. Targeta blava a Necchi.

FALTES: 14 del Club Patí Vic i 13 ICG Software Lleida.