diumenge, 29 de novembre del 2015

VICTÒRIA EUROPEA !!

El CP Vic va derrotar per 1-3 el SA Merignac al seu pavelló i es va consolidar en la segona posició del seu grup. Els osonencs van tenir el partit sota control en tot moment, i el conjunt francès no els va crear gaires problemes per aconseguir la victòria. Els osonencs van començar dominant i en el minut 11 de partit Cristian Rodríguez va inaugurar el marcador. El Merignac intentava crear perill en algun contraatac, però no va aconseguir el seu propòsit. Un minut del final de la primera meitat Ferran Font va marcar el 0-2 amb què es va arribar al descans. En l'inici de la segona meitat el Merignac va marcar gràcies a Sylvain Lesca. Això no va inquietar els osonencs, que van continuar dominant i tenint ocasions de gol. Ferran Font va ser l'encarregat d'ampliar la diferència en el minut 35, i ell mateix va disposar d'una falta directa poc després, però no la va aprofitar. Quan només faltaven 21 segons per al final del partit, Roger Presas va veure la targeta blava i els francesos van tenir una falta directa per reduir la diferència, però el porter Carles Grau la va aturar.

SA MERIGNAC: Loic Chibois, Olivier Lesca, Remi Herman, Sylvain Lesca i Guilhem Lesca També han jugat Remi Hourcq, Antoine Le Berre, Alex Da Silva i Fabien Broustaud.

CP VIC: Carles Grau, Mia Ordeig, Ferran Font, Romà Bancells i Cristian Rodríguez També han jugat Jordi Burgaya, Martí Casas i Roger Presas.

GOLS: 0-1 (11') Cristian Rodríguez. 0-2 (24') Ferran Font. 1-2 (26') Sylvain Lesca. 1-3 (35') Ferran Font.

ÀRBITRES: P. Almeida i P. Santos (Portugal). Van mostrar targeta blava a Roger Presas.

FALTES: 11 del Merignac i 9 del Vic