diumenge, 13 de desembre del 2015

MOLT SUPERIORS !!

El Vic pràcticament es va classificar per als quarts de final de la lliga europea. La seva golejada per 9-0 contra el Merignac francès i la derrota del Bassano italià a la pista del Benfica va fer que els portuguesos es classifiquessin i que els osonencs ho tinguin a tocar. El Vic té sis punts d'avantatge sobre el Bassano quan queden dos partits, i tot i que han de visitar els italians a l'Olímpic els van guanyar per 8-0 i haurien de perdre per una diferència més amplia per deixar escapar la segona posició. El partit contra el Merignac no va tenir història. Els osonencs van trigar onze minuts a marcar el primer gol, però després en van fer tres en poc més de dos minuts i ho van deixar sentenciat. El jove porter Martí Serra va sortir en el cinc titular, i en la segona meitat els joves jugadors de l'equip van tenir molts minuts. El tècnic Ferran Pujalte va arribar a tenir en pista un equip amb una mitjana d'edat de menys de 20 anys, amb Martí Serra, Martí Casas, Roger Presas, Ferran Font i Martí Norberto.

CP VIC: Serra, Ordeig, Presas, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Font, Burgaya, Casas i Norberto.

SA MERIGNAC: Laboirie, Olivier Lesca, Herman, Sylvain Lesca i Guilhem Lesca –equip inicial–; Hourcq, Broustaut, Marchand, Silva i Mandin.

GOLS: 1-0 (11') Font. 2-0 (12') Bancells. 3-0 (13') Ordeig. 4-0 (22') Font, de falta directa. 5-0 (29') Cristian Rodríguez. 6-0 (32') Ordeig. 7-0 (43') Casas. 8-0 (49') Presas. 9-0 (50') Casas.

ÀRBITRES: Joaquin Pinto i José Pinto (Portugal). Blava a Cristian Rodríguez, Olivier Lesca (2) i Herman