diumenge, 6 de desembre del 2015

UN PUNT PER CADA UN !!

El Club Patí Vic va cedir els primers punts a casa en empatar contra el Noia Freixenet, que es va mostrat molt ambiciós i va continuar mostrant la seva solidesa fora de casa. Els de Sant Sadurní es van avançar en la primera meitat contra un Vic que ho intentava però que no estava encertat en les rematades finals. El gol d'Arnau Xaus als sis minuts de joc va fer arribar els visitants amb avantatge al descans. En la segona meitat els osonencs van empatar amb un penal transformat per Cristian Rodríguez i Ferran Font va posar el seu equip amb avantatge a set minuts del final. Albesa, però, va empatar a tres minuts del final en aprofitar la falta directa per les deu faltes del Vic. En els darrers minuts els dos equips van tenir alguna ocasió i es va arribar a l'últim segon. Ferran Font va veure la targeta vermella i el Noia va tenir una falta directa. Rosa la va llançar, però el porter Carles Grau es va avançar dues vegades i va veure la targeta blava. El jove de dinou anys Martí Serra va sortir a la pista, va aturar el xut de Rosa i va evitar la primera derrota del seu equip.

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Font, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Burgaya, Presas i Casas.

NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Esteller, Del Amor, Albesa i Arnau Xaus –equip inicial–; Borja Ferrer, Caldu, Rosa i Palau.

GOLS: 0-1 (6') Arnau Xaus. 1-1 (36') Cristian Rodríguez, de penal. 2-1 (43') Font. 2-2 (47') Albesa, de falta directa.

ÀRBITRES: O. Valverde i S. Mayor. Van mostrar targeta blava a Del Amor i Carles Grau i targeta vermella a Font.

FALTES: 10 del Vic i 8 del Noia.